De woningen
In ‘t Groene Wold zijn drie verschillende type woningen: De Zilverreiger (88 m2), het Konikpaard (94 m2) en het Edelhert (102 m2). In ieder twee varianten. Een tussenwoning en een hoekwoning. We nemen je graag mee in het unieke karakter van deze typen woningen.
Zilverreiger tussenwoning

De fraaie tussenwoningen bieden voldoende ruimte om er een fijn thuis van te maken. De tuin gerichte woonkamer haalt buiten naar binnen en laat je genieten van alles wat de seizoenen bieden. Zon in de zomer, knus in de winter. Deze woningen hebben een extra diepe achtertuin!

  • Woonoppervlak: 88m2
Zilverreiger hoekwoning

Ben je op zoek naar een woning met extra kaveloppervlakte? Dan is de zilverreiger hoekwoning interessant voor jou. Het perceel biedt namelijk niet alleen ruimte voor twee parkeerplaatsen op eigen grond en daarnaast blijft er nog een extra ruime tuin over. En hoe je die gaat indelen is geheel aan jou…

  • Woonoppervlak: 88m2
Konikpaard tussenwoning

De tussenwoningen van type Konikpaard hebben een lichte, tuingerichte woonkamer en op de eerste verdieping een 3-tal ruime kamers. Eindelijk ruimte voor je eigen (thuiswerk)plek?

  • Woonoppervlak: 94m2
Konikpaard hoekwoning

Liever parkeren op eigen terrein en een ruimer perceel? Dan is een hoekwoning iets voor jou. Naast de twee parkeerplaatsen op eigen terrein en de extra perceel ruimte biedt een hoekwoning ook meer lichtinval vanwege de extra raampartijen.

  • Woonoppervlak: 94m2
Edelhert tussenwoning

Genieten van een ruime, lichte tussenwoning? Dan is het Edelhert de tussenwoning die je zoekt. Deze woningen hebben eveneens een tuingerichte woonkamer, maar een grotere woonoppervlakte. Met 102 m2 is het Edelhert de meest ruime woning in ‘t Groene Wold. In de tuin is een externe bergruimte aanwezig.

  • Woonoppervlak: 102m2
Edelhert hoekwoning

Nog meer licht en ruimte? Kies voor een hoekwoning van het type Edelhert. De extra raampartijen maken de woning namelijk erg licht en ruimtelijk. De 102 m2 woonoppervlakte van deze woning en de comfortabele tuin geven je precies wat je nodig hebt. De hoekwoningen van het type Edelhert hebben bovendien twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een externe bergruimte in de tuin.

  • Woonoppervlak: 102 m2
Karakter & kwaliteit

Ieder woonblok heeft een groene opzet en ambachtelijke uitstraling. Het gebruik van het metselwerk, de accenten van de entrees en de vloerbanden en dakranden geven iedere woning een eigen karakter. Iedere woning wordt met oog voor detail en focus op kwaliteit afgewerkt. In ‘t Groene Wold heb je de lusten, maar niet de lasten van wonen in Oosterwold. Je krijgt een kant-en-klare woning mét een ruime tuin en veel groen.

Duurzaam wooncomfort

In Oosterwold zijn veel initiatieven waarbij bewoners van A-Z zelf hun woning en samen een wijk vormgeven, met als uitgangspunt een goede balans tussen stenen, groen en landbouw. Naast het groene karakter van de omgeving, biedt ‘t Groene Wold ook groen in figuurlijke zin. Alle woningen zijn namelijk energieneutraal (EPC=0). Ze worden voorzien van PV-panelen en luchtwater-warmtepomp. Echt duurzaam wooncomfort dus!

Aan de plattegronden en beelden kunnen geen rechten worden ontleend.